Naša firma je osnovana 1991 godine, i od osnivanja firme , naša osnovna poslovna orjentacija bio je autorefinish i auto boje . Kako se firma razvijala konstantno, 1996 smo postali uvoznici i ekskluzivni distributeri brenda Mobihel, auto refinish odeljka slovenačke firme Helios, za područje Srbije.

Veliki korak napred u razvoju firme bio je dobijanje ekskluzivnog prava za distribuciju DuPont refinish (sada Cromax) materijala za Srbiju i Crnu Goru 1999 godine,uključujući Kosovo i Metohiju, a od 2011 i za Bosnu i Hercegovinu. U proteklih 12 godina, razvili smo respektabilnu mrežu miks mašina instaliranih kako u radionicama , tako i u maloprodajnim objektima specijalizovanim za auto boje. Napornim radom i promovisanjem brenda na terenu i u Cromax trening centru, postigli smo i drugi važan cilj-veliki broj lakirera koji koriste konkurentske materijale, kada razmišlja o budućnosti, razmišlja o Cromax miks sistemu.

Od početka 2005 godine, postali smo ekskluzivni uvoznici nemačkog auto refinish brenda Mipa za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju. Zbog najboljeg odnosa cene i kvaliteta u ekonomskom segmentu tržišta boja i pratećih materijala , Mipini proizvodi zauzimaju lidersku poziciju u regionu. U segmentu komora za farbanje, Spin company d.o.o. je partner grčke firme FEA. Komore i oprema odgovaraju svim važećim EU standardima koji se tiču zaštite životne sredine.

Spin company je jedan od distributera 3M East AG za Srbiju i Crnu Goru, i ekskluzivni dobavljač 3M automotive materijala za Fiat Automobile Srbija. Posebno želimo da istaknemo da svi polaznici obuke u našem trening centru prolaze i obuku za rad sa 3M materijalima- od alata , brusnih materijala do sredstava za poliranje.

Od početka marta 2009, Spin company d.o.o. je distributer auto refinish materijala španske firme Roberlo. Ova firma je jedan od lidera u proizvodnji metal kitova, prajmera, lakova i zaštita u Evropi, a naročito se ističe odnosom cene i kvaliteta.

Od juna 2013. godine Spin company je ekskluzivni uvoznik i distributer abraziva Indasa iz Portugalije, koja nudi verovatno najbolji odnos cene i kvaliteta u ovom segment tržišta.

Na kraju, veoma bitan segment našeg poslovanja su industrijske boje, i to proizvodnja boja za antikorozivnu zaštitu po licenci firmi Mipa i Henelit. Sistemi boja koje nudimo zadovoljavaju sve potrebe korisnika na ovom izuzetno zahtevnom tržištu. Ovaj segment je osnovna delatnost naše ćerke firme Alfa color d.o.o.

Svi proizvodi iz naše ponude mogu se kupiti u našim distributivnim centrima u Kragujevcu i Beogradu, kao i u našem maloprodajnom objektu u Kragujevcu.

Ono što nas izdvaja od konkurentskih firmi je naš regionalni Cromax trening centar za bivšu Jugoslaviju i Bugarsku. Svi naši partneri su se uverili u kvalitet treninga, tehničke podrške i usluga u trening centru.


Vidimo se u Spinu jer PROFESIONALCI SE RAZLIKUJU!!!

Zastupamo

Program

Auto boje se koriste u automobilskoj industriji...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur...