dsds.jpg
indasa-slider-2.jpg

Od osnivanja 1979 INDASA se razvila u jednog od vodećih evropskih proizvođača brusnih materijala. Smeštena u u Aveiru , Portugal , INDASA je napravila je tokom godina uložila velika sredstva u proizvodni pogon što je čini jednom od najmodernijih proizvodnih pogona u Evropi . U INDASA Grupi sada se nalazi 7 filijala u potpunosti u vlasništvu kompanije u Velikoj Britaniji , Poljskoj , Njemačkoj , Francuskoj , Španiji , Brazilu i SAD , sa izvoznim tržištima u više od 100 zemalja širom sveta .

U osnovi poslovanja je mogućnost da pruži tržištu specifična rešenja za doradu vozila korišćenjem inovativnih abrazivnih sistema najvišeg kvaliteta, performansi i standarda. Razvoj igra ključnu ulogu u proizvodnji tehnički naprednih i inovativnih materijala , čiji je cilj zadovoljavanje potreba današnje Refinish industrije tehnologijom budućnosti.

INDASA snabdeva svet Refinish industrije kroz partnerstvo sa mrežom ovlašćenih partnera, preko kojih nudi i obuku za rad sa materijalima koje proizvodi, čija paleta zavisi i od specifičnosti upotrebe. INDASA kroz inovacije održava visoku poziciju u industriji abraziva pri tom ispunjavajući visoke standarde za zaštitu životne sredine ,i aktivno radi na implementaciji dalekosežnih programa za poboljšanje proizvodnih procesa i proizvoda

Prodajni program INDASE u Srbiji obuhvata kružne papire u nekoliko kvaliteta, brusne papire za rašpu, brusni papir na rolnama sa podlogom od papira i sunđera, vodobrusne i suvobrusne papire, brusne papire na filmu, sunđere za poliranje, podloge za brusne mašine i prateće materijale.


Preuzmite kataloge

Nema dokumenata za preuzimanje.