relo-slider.jpg

Već preko 30 godina brend RELO je uveden i čvrsto uspostavljen na evropskom tržištu automobila za refinisiranje. Naš kompaktan, efikasan asortiman proizvoda pokriva gotovo sve potrebe u farbanju vozila. Tako je RELO savršen dodatni asortiman za trgovinu i zanatske sektore.

Svi RELO proizvodi proizvedeni su u Nemačkoj u skladu sa standardom kvaliteta DIN EN ISO 9001. Visok kvalitet proizvoda, kao i široka podrška iskusnih aplikativnih inženjera obezbeđuju bez rizika i jednostavnu upotrebu proizvoda prilagođenih odgovarajućim tržištima i nude rešenja kako u skladu sa direktivom o emisijama štetnih materija u Evropi, tako i za tržišta izvan Evropske unije.

Dnevna istraživanja na visokom nivou u saradnji sa poznatim međunarodnim dobavljačima sirovina omogućavaju pružanje inovativnog opsega u budućnosti. Moderna tehnologija premaza omogućava efikasan rad sa savršenim, trajnim rezultatima. RELO nudi odličan odnos cene i performanse za sve korisnike i pomaže tome da oblikuje budućnost automatizacije.


Preuzmite kataloge

Naziv dokumenta Format Veličina Preuzmi
RELO KATALOG.pdf pdf
917.16 Kb Preuzmi